Met kerst naar de zon

Een zonvakantie met kerst? Ontdek hier de top 7 met de mooiste bestemmingen.  In de kerstvakantie naar de zon? Vaak moet je net wat verder vliegen dan de meeste Europese bestemmingen om gegarandeerd lekker zonvakantie weer te hebben. Geen zin in een jetlag? Ook op relatief korte afstand vind je heerlijke bestemmingen in onze top 7.

1 . Curacao

Curacao

Een van de populairste bestemmingen voor een zonvakantie in de kerstvakantie is Curacao. De temperaturen schommelen rond de 30 graden en je kunt rekenen op zo'n 7 zonuren per dag. Veelal zijn er bij Mambo Beach verschillende feestjes. Ook is het ideaal met het hele gezin. Lees meer over Curacao.

groen reisadvies
31°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Curacao voor december tref je v.a. € 743,00 bij:

2 . Aruba

Aruba

Kerst in de zon? Als je kiest voor een kerstvakantie op Aruba hoef je over het weer in ieder geval nooit te twijfelen: tropische temperaturen, bounty stranden en een azuurblauwe zee zijn standaard inbegrepen bij je vakantie! Lees meer over Aruba.

groen reisadvies
31°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Aruba voor december tref je v.a. € 927,00 bij:

3 . Bonaire

Bonaire

Bonaire behoort tot de meest geboekte zonbestemmingen in het Caribisch gebied onder Nederlanders en dat is niet zo gek: het eiland heeft schitterende stranden, een uniek onderwaterleven en maakt ook nog eens onderdeel uit van ons Koninkrijk! Lees meer over Bonaire.

groen reisadvies
31°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Bonaire voor december tref je v.a. € 899,00 bij:

4 . Dubai

Dubai

Waar schijnt de zon met kerst? Dubai is dan heerlijk zonnig zonnig met fijne strandvakantie temperaturen. Of je nu op zoek bent naar een korte of lange vakantie Dubai heeft de vakantieganger zeer veel te bieden, van heerlijke stranden en prachtige resorts tot ultieme shopping. Lees meer over Dubai.

geel reisadvies
26°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Dubai voor december tref je v.a. € 839,00 bij:

5 . Madeira

Madeira

Naar de zon met de kerstvakantie? Als je niet te ver wil vliegen is Madeira een goede keuze. Met gemiddeld 20 graden en een heerlijk zonnetje geniet je hier nog op het terras! Lees meer over Madeira.

groen reisadvies
20°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Madeira voor december tref je v.a. € 479,00 bij:

6 . Malta

Malta

Goedkoop naar de zon tussen kerst en nieuwjaar? Met een vakantie op Malta wil dat nog wel eens lukken: dit mondaine eiland, ligt op maar een paar uur vliegen en heeft een zacht, mediterraan klimaat. Lees meer over Malta.

groen reisadvies
17°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Malta voor december tref je v.a. € 457,00 bij:

7 . Tenerife

Tenerife

Heerlijk aangename temperaturen en zonuren vind je in de kerstvakantie op Tenerife. In de kerstvakantie is strandvakantie weer weliswaar niet gegarandeerd, wel kun je er genieten op een van de vele terrasjes en genieten van de luxe van de prachtige resorts op dit Canarische eiland. Lees meer over Tenerife.

groen reisadvies
21°

Gemiddelde december

Aanbiedingen Tenerife voor december tref je v.a. € 457,00 bij:

Wanneer wil je op vakantie?

Weer en klimaat

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden
3939
shares