Corendon zonvakantie tip: tot 50,- extra korting!

09 oktober 2019 Corendon zonvakantie tip: tot 50,- extra korting!

Hoe fijn is het om in de winter Nederland even te ontvluchten? Lekker ontspannen dichtbij huis in Turkije of Tenerife, of een all inclusive vakantie in Egypte of Curacao?

Voor wie in winter 2019 of 2020 weg wil van de regen en de kou, op naar een heerlijk zonnige bestemming, is het zeker handig om ook even op de Corendon website te kijken! Bij Corendon vakanties tref je altijd scherpe tarieven voor zonvakanties en ultra all inclusive reizen, maar je profiteert er, als je nu boekt, nog eens van extra kortingen tot wel 50,- p.p.!

Corendon last minute vakantie tips

Zoek je op het laatste moment een winterzonvakantie dan kan je ook een groot aanbod aan last minute reizen vinden bij Corendon. Zelfs als je morgen nog weg wil of volgende week vind je hier genoeg voordelige super last minute zonvakanties. Zo kan je ieder moment nog beslissen om lekker weg te gaan.

Dat is helemaal interessant nu Corendon het assortiment aan zonzekere verre bestemmingen steeds verder uitbreidt. Vanaf november reis je bijvoorbeeld met deze touroperator naar Brazilië. Ook top zonvakantiebestemmingen zoals Bali en Bonaire tref je bij Corendon Reizen. 

Je reist last minute naar geweldige bestemmingen dichtbij of ver weg. Corendon breidt het aanbod naar zonzekere verre winterzon bestemmingen steeds verder uit. Heerlijke bestemmingen voor deze winter zijn Bali, Brazilië, Bonaire en Curacao.

Met Corendon naar Bali
Een vakantie op Bali is altijd een goed plan. Denk je aan Bali dan denk je aan schitterende witte zandstranden, tempels en groene rijstvelden. Corendon heeft aanbod voor vakanties in het zuiden van Bali en op de eilanden Nusa Penida en Gili. Ook boek je gemakkelijk een rondreis, waarbij je bijvoorbeeld de rijstvelden in Ubud combineert met de stranden in de badplaats Sanur.

 

Met Corendon Brazilië
De nieuwste bestemming in het assortiment is Brazilië: vanaf november kun jij er met Corendon naartoe. Alle beschikbare accommodaties liggen in de badplaats Natal, een groot deel ligt direct aan het strand. Zoek je een vakantie in februari of begin maart? In deze swingende badplaats dan kun je het Braziliaans carnaval met eigen ogen meemaken.

 

Met Corendon naar Bonaire
Corendon biedt negen schitterende accommodaties op het Caribische eiland Bonaire. Deze tropische bestemming is een geweldige locatie om te duiken en snorkelen. Het heldere zeewater, de levendige vissen en kleurrijke koralen maken het een geweldige plek om de zee in te duiken. Je vindt bij Corendon dan ook voornamelijk resorts waar je direct aan zee zit en een duiklesje kunt nemen.

 

Met Corendon naar Curacao
Ook je vakantie naar het Caribische eiland Curacao kan je tegenwoordig prima bij Corendon boeken. De reisorganisatie vliegt je i.s.m. met KLM  meerdere keren per week naar dit zonnige eiland.

Bij Corendon kan je kiezen je uit een accommodatie aan het strand of in het centrum van Willemstad. Ook is bij sommige resorts een huurauto inbegrepen. Zo combineer je jouw zonvakantie eenvoudig met een stedentripje Willemstad.

 

All inclusive zonvakanties bij Corendon reizen

Niets is relaxter dan een all inclusive zonvakantie en dat weet Corendon als geen ander. Daarom bieden ze voor deze winter ruim 250 vakanties aan met all inclusive verzorging. Van Turkije en Spanje tot Egypte en Curacao. Met een beetje geluk boek jij jouw weekje all inclusive winterzon zelfs onder de €300!

Schrijf je in voor onze Sunny Deal Service en wij houden je op de hoogte als we een goedkope (all inclusive) zonvakantie hebben gespot!

 

De beste Corendon vakantie tips

Corendon heeft een uniek aanbod aan zonvakanties waardoor iedere reiziger een fijne vakantie vindt die bij hem of haar past. Of je nu op zoek bent naar een lange rondreis of een snel weekendje weg. Bij Corendon filter je gemakkelijk op al je voorkeuren en de perfecte vakantie komt eruit rollen. 


Vertrekluchthavens
Voor de winterdeals kan je vanaf Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, Brussel en Dusseldorf reizen. Door de vele opties voor vertrekluchthavens is er altijd eentje bij jou in de buurt. 

 

Verzorging
Vind jij het fijn als je niet meer naar eten en drinken om hoeft te kijken dan kies je voor een all inclusive vakantie. Ga jij juist liever de lokale keuken uitproberen? Dan kies je voor een hotel op basis van logies of met alleen ontbijt. Ook halfpension (ontbijt en diner) en volpension (ontbijt, diner, lunch) verzorging is een optie bij Corendon Reizen.

 

Luxe vakantie naar de zon
Op zoek naar een super de luxe hotel om volledig tot rust te komen? Bij Corendon kies je uit een groot aanbod 5 sterren hotels. Neem ook eens een kijkje in de Premium Collectie, daarin staan de allerbeste 4- en 5-sterrenhotels geselecteerd door Corendon. Deze accommodaties scoren hoog op kwaliteit, gastvrijheid, service en gastbeoordelingen.

 

Korte en lange reizen
Bij Corendon boek je zowel een korte getaway als een lange, verre reis. Een paar dagen naar Spanje om zonnestralen te vangen in de winter of een rondreis door Thailand. De keuze is enorm! Er is al aanbod voor vakanties vanaf 4 dagen.

 

Verschillende vakantie types
Dan komen we gelijk bij het volgende fijne kenmerk van boeken bij Corendon. Ze bieden zowel zonvakantiereizen als stedentrips, cruises en rondreizen. Je sorteert gemakkeijk op de verschillende soorten vakanties. Corendon heeft aan iedere reiziger gedacht!

 

Op reis met kinderen of juist niet
Reis je met kinderen? Dan is Corendon ook een ontzettend handige aanbieder. Je kunt kiezen uit hotels die kindvriendelijk zijn of die een waterpark hebben. Ook kan je gelijk selecteren of je een kinderbadje, miniclub of baby sit service wil. Wil je juist even geen kinderen om je heen? Dan boek je bij Corendon een Only Adult hotel.

 

Fly & go
Een weekje zonnen is natuurlijk heerlijk, maar het is ook mooi meegenomen als je ook nog iets van de schitterende omgeving kan zien. Daarom biedt Corendon ook fly & go vakanties, waarbij een huurauto inbegrepen is. Zo combineer jij een zonvakantie met een uitstapje naar de highlights van de bestemming.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden
4191
shares