Superdeal herfstvakantie 2019: Sardinie vlucht & verblijf v.a. 140,-*!

25 juli 2019 Superdeal herfstvakantie 2019: Sardinie vlucht & verblijf v.a. 140,-*!

Ben jij nog op zoek naar een leuke deal voor de herfstvakantie? Dan hebben wij nu een echte superdeal voor jou! Je verblijft 6 dagen op het schitterende Sardinie inclusief vlucht en verblijf in een mooi gelegen vakantiepark vanaf slechts €140! Voor dit tarief hoef je toch niet te twijfelen?

Bekijk nu: in de herfstvakantie naar Sardinie vanaf 140,-*  

Tijdens deze vakantie verblijf je in een karakteristiek vakantiedorp (3 sterren) op Sardinie met zwembad voor de deur en een strand op slechts 900 meter. Eten maak je klaar in de kitchenette in je eigen studio of je bezoekt een van de restaurantjes op slechts 500 meter afstand. Het vakantiepark is overigens ook perfect gelegen om meer van dit mooie eiland te ontdekken. Je krijgt dus echt kwaliteit voor deze prijs! 

Het stunttarief van deze herfstvakantie naar Sardinie v.a. €140,- geldt voor de herfstvakantieperiode van regio midden en noord. Je vertrekt op 19 oktober en komt 24 oktober weer terug. Voor regio zuid is deze vakantie ook voor een top tarief te boeken. Het kost slechts €198,- als je 12 oktober vertrekt voor een 8 daagse reis en 19 oktober weer thuis komt. Realiseer je dat €140,- en €198,- beiden bizar goede tarieven zijn. Deze vakantie zal snel uitverkocht zijn, dus wacht niet te lang boek snel als de reis je aanspreekt. Deze prijs zal zeker omhoog gaan naarmate we dichter bij de herfstvakantie komen!

* Exclusief verplichte bijkomende kosten, zoals schoonmaak van je appartement op Sardinie en reserveringskosten. Deze zijn duidelijk voor je boekt.

- Vergelijk een herfstvakantie op Sicilie met onze andere tips voor een zonvakantie oktober 2019. Meer deals voor vakantie op Sardinie zien? Bekijk dan het vakantie Sardinie overzicht. Tip: we hebben ook een super goedkope herfstvakantie in Turkije in de aanbieding!

Hoe is het weer op Sardinie? Herfstvakantie meestal zacht & zonnig!

 

Door het mediterrane klimaat van Sardinie is het zowel in het voor- en najaar als in hartje zomer heerlijk voor een zonvakantie. In oktober is het nog een aangename 22 graden en zie je de zon zo'n 6 uur per dag. Dit maakt oktober op Sardinie zowel geschikt om lekker bij te kleuren op je ligbedje  als voor een actieve vakantie in de natuur. Aangezien Sardinie zowel een uitnodigende kustlijn heeft als groene, frisse natuur is het in oktober zeker een aanrader om aan beiden een bezoekje te brengen.  

Bekijk ook onze andere vakantietips voor de herfstvakantie:

Meer lezen over de leukste vakantiebestemmingen voor deze herfstmaand? Bekijk dan ook naar de zon in oktober (herfstvakantie!) en de top 7 tips voor een herfstvakantie naar de zon.  Ook leuk deze 7 x 12 tips m.b.t. warme vakantielanden voor een jaar vol zonneschijn.

Sunny Deal
Service

Mail mij als er een aanbieding is voor: naar een bestemming met
met een prijs lager dan:
Afmelden
4191
shares